Vredestein - Neerlands trots

Vredestein is Neerlands trots. Een merk dat net zo robuust is als zijn banden. Binnen Europa is het een van de kleinere bandenproducenten, maar wel één met een grote naam. Elk jaar verkopen wij als BandenProf vele Vredestein-banden tegen competitieve prijzen. Vrijwel alle denkbare profielen hebben wij op voorraad.
Bij de ontwikkeling en productie van de banden heeft Vredestein een aantal vaste doelen voor ogen: de band moet optimaal presteren, elke bestuurder een veilige rijervaring bieden én maximale vrijheid geven. Dat gevoel van vrijheid is synoniem aan Vredestein.

Vredestein Quatrac
Al in 1993 had Vredestein haar eerste 4-seizoenenband op de markt. Sinds die tijd is er continu gewerkt aan verbetering. De kennis die de fabrikant opdeed bij het ontwikkelen van zomer- en winterbanden vond zijn weg naar de All Season band Quatrac en de in 2019 gelanceerde Quatrac Pro, dat met recht gepresenteerd wordt als de perfecte band voor alle jaargetijden. Gerenommeerde automagazines roemen de prestaties van de Quatrac. En uit menig test blijkt dat deze Vredestein-telg zich kan meten met de absolute top. Zelfs in winterbandentest brengt de All Season band het er opvallend goed vanaf. Dat zegt genoeg toch?

Breed scala
Behalve diverse 4-seizoenenbanden biedt Vredestein een scala aan zomer- en winterbanden in diverse maten. Zij zijn expert op het gebied van high performance en All terrain modellen. 


ONZE PARTNERS IN BANDEN...